Burgemeester bezoekt 105-jarige mevrouw Lensen-de Graaff

Foto: Amersfoort.nieuws.nl

Op zondag 2 oktober wordt mevrouw Lensen-de Graaf 105 jaar. Burgemeester Lucas Bolsius brengt haar op maandag 3 oktober een felicitatiebezoek.

Mevrouw Lensen-de Graaff woonde achtereenvolgens in Utrecht waar zij is geboren, De Bilt, Amersfoort, Hoevelaken en nu in Hooglanderveen. In Hoevelaken sloot zij zich aan bij het CDA. Haar keuze voor het CDA komt volgens Lensen omdat ze van christelijke huize is. ’Daarnaast vind ik het geruststellend dat het CDA het medeleven voor de medemens nog altijd hoog in het vaandel heeft staan. Tegenwoordig wint in de politiek degene met de grootste mond het vaakst. Daar hou ik niet van. Het CDA is geen schreeuwerige partij.’ Op haar 100ste was mevrouw Lensen-de Graaff nog lijstduwer voor het CDA in Nijkerk, haar naam prijkte op de 26ste plek van de verkiezingslijst voor de gemeenteraadsverkiezingen.

Zij was onderwijzeres en gaf ook veel les in de naaldvakken. Zij heeft drie kinderen, zes kleinkinderen en vijf achterkleinkinderen.

Vroeger sportte zij veel. Zij zong en tot op latere leeftijd heeft zij gedanst, vooral volksdansen. Mevrouw hield van reizen tijdens lange zomervakanties. Na vele jaren Katwijk bezocht te hebben, reisde het gezin naar Duitsland en vooral naar Zwitserland.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen