Open tuin en kerk in Hoogland

Foto:

Ook in Hoogland is het zomervakantie, maar wie rust en een plek van bezinning zoekt, kan terecht in de Open tuin en Sint Martinuskerk op woensdagmiddag.

Men is dankbaar dat dit in de zomervakantie georganiseerd wordt. Het past helemaal bij de uitnodigende en open geloofsgemeenschap die ze willen zijn. De prachtige tuin als oase van rust voor iedereen die hier behoefte aan heeft. Een mooie plek voor zomerse ontmoetingen. Iedereen kan een kaarsje opsteken in de Mariakapel of een bezoekje brengen aan de begraafplaats. De aanwezige bezoekers vonden het fijn dat er een moment is om in de pastorietuin op een bankje te kunnen zitten, of gewoon in de schaduw van de oude beukenboom even bij te kunnen komen. In deze ontmoetingen ervaarde iedereen de aandacht voor elkaar en komt nieuwe energie vrij. De kleine gesprekjes kunnen een groot effect hebben.

De zomervakantie van de Sint Martinuskerk duurt nog drie weken. Tot en met 21 augustus is het tuinhek (rechts van het kerkplein) elke dag geopend.

Elke woensdag is iedereen van harte welkom tussen 15-17 uur. Je kunt dan ook orgelmuziek beluisteren en er wordt koffie of limonade geserveerd.

Ingezonden door Gerard Hilhorst

Reacties

Cookieinstellingen