Buurtbudgetteam Hoogland is de boer op gegaan

Foto: Gerard Hilhorst

Zaterdag stond een aantal leden van de buurtbudgetcommissie Hoogland op het winkelcentrum Kraailandhof. Veel inwoners werden verrast met een bijzonder gemaakt geschenkdoosje, waarin twee stroopwafeltjes, twee theezakjes en één chocolaatje zaten. Deze zijn gemaakt door Joyce Bongers.

In totaal werden er 400 uitgereikt om een hart onder de riem te steken in de huidige coronatijd. Maar ook was het de bedoeling om inwoners van Hoogland op te roepen om een buurtbudget aanvraag te doen. De leden van de buurtbudgetcommissie staan open voor allerlei mooie ideeën en activiteiten die in Hoogland georganiseerd worden in uw buurt of wijk. Ook alle stichtingen en verenigingen, die in Hoogland actief zijn, worden hiertoe opgeroepen. Na afloop maakten de leden de balans op van deze mooie actie. Zij kregen diverse mooie reacties:

“Goed dat jullie hier staan!”
“Ja, ik ken het buurtbudget, wij hebben in het verleden buurtbudget aangevraagd”
“Dank je wel… ik ga thuis de info bekijken”
“Jazeker, ik ben er bekend mee”
“Ik zag vandaag ook de aankondiging op het bord”
“ ik zag de advertentie op FB”
“Ik heb al een idee!”
Iedereen wordt bedankt voor de bijdrage aan het vergroten van de bekendheid van het buurtbudget.

Vraag buurtbudget aan

Buurtbudget kun je nu aanvragen en de sluitingstermijn is 1 april a.s. Lees meer op de site van het Hooglands Dorpsteam. Download het aanvraagformulier en zend deze naar [email protected]

Ideeën of suggesties nodig?

Buurtbudgetcommissielid Sjaak van Wegen geeft je een paar tips.

Ingezonden door Gerard Hilhorst

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen