BSOsport opent nieuwe vestiging bij AFC Quick

Foto: BSOsport

Kinderopvang BSOsport opent in januari een tweede vestiging in Amersfoort. Net als bij de vestiging in Nimmerdor zal deze naschoolse opvang geheel in het teken staan van bewegen. Niet voor niets is een samenwerking aangegaan met voetbalvereniging AFC Quick 1890, zodat de kinderen daar, op de sportvelden en in het nabijgelegen bos, alle ruimte hebben om na schooltijd lekker buiten te spelen en te sporten.

De nieuwe kinderopvang bij AFC Quick 1890 biedt naschoolse opvang aan kinderen in de leeftijd 4–13 jaar en vormt de vierde vestiging van BSOsport, naast locaties in Amersfoort (Leusderweg), Arnhem en Twello. Met de opening van deze nieuwe vestiging speelt BSOsport in op de oplopende wachtlijsten en de toenemende behoefte aan beweging en een gezonde levensstijl.

Sport- en spelactiviteiten

Bij alle locaties van BSOsport staat niet het presteren, maar kennismaken met sporten en bewegen centraal. Zo kunnen de kinderen, onder begeleiding van gediplomeerde instructeurs, kennismaken met een breed aanbod aan sport- en spelactiviteiten. Hiermee krijgen kinderen niet alleen de mogelijkheid om zich op sportief en motorisch gebied te ontwikkelen, maar ook in sociaal opzicht te groeien. Bij BSOsport Quick is er veel ruimte voor bewegen en worden de velden van AFC Quick 1890 en het nabijgelegen bos gebruikt om dagelijks een leuk en uitdagend sportprogramma voor de kinderen te verzorgen.

BSOsport Quick wordt op maandag 10 januari 2022 feestelijk geopend, waarna de eerste kinderen daar meteen zullen starten.

 

Reacties

Cookieinstellingen