Meander organiseert Banenmarkt voor verpleegkundigen

Foto: Meander Medisch Centrum

Meander Medisch Centrum zoekt dringend verpleegkundigen met ziekenhuiservaring en organiseert op donderdag 2 december en dinsdag 7 december 2021 voor hen een speciale Banenmarkt. Tijdens de Banenmarkt kunnen verpleegkundigen op een laagdrempelige manier kennismaken met Meander en met de afdelingen die op zoek zijn naar nieuwe collega’s.

Karin van der Goot, manager P&O: “Op dit moment is het in alle ziekenhuizen ‘alle handen aan bed’. Door een tekort aan gediplomeerde verpleegkundigen wordt zorg afgeschaald en is er een overbelasting van het personeel. Daarom doen we een groot beroep op verpleegkundigen die nu elders werken om extra uren, vast of tijdelijk, te komen ondersteunen in Meander. Ook verpleegkundigen die om persoonlijke reden even uit de zorg zijn gestapt, zijn meer dan welkom. Wij hebben verpleegkundigen veel te bieden. Omdat Meander een topklinisch ziekenhuis is, bieden wij naast basiszorg ook hooggespecialiseerde medische patiëntenzorg aan die niet elk ziekenhuis heeft. Wij zorgen niet alleen voor uitdagend werk in een afwisselende omgeving, maar ook veel mogelijkheden voor persoonlijke groei en ontwikkeling.”

De Banenmarkt vindt op beide dagen van 19.00 tot 21.00 uur plaats in Meander, Maatweg 3 in Amersfoort. In verband met de corona maatregelen is een bezoek aan de Banenmarkt alleen mogelijk na het maken van een afspraak via www.werkeninmeander.nl. Tijdens de Banenmarkt kunnen verpleegkundigen in gesprek gaan met een aantal teammanagers en verpleegkundigen en ook meteen een arbeidsvoorwaarden gesprek voeren met de afdeling P&O.

Reacties

Cookieinstellingen