Lomans BV en Stichting Present Amersfoort slaan de handen ineen

Foto: Stichting Present Amersfoort

Lomans Totaalinstallateur gaat voor een periode van drie jaar een samenwerkingsverband aan met Stichting Present Amersfoort. Lomans, een organisatie waarbij de vitaliteit voor haar medewerkers een belangrijk punt op de agenda is, wil ook maatschappelijk betrokken zijn bij de stad Amersfoort.

Lomans is een innovatieve installateur die samenwerkingsgericht en vanuit maatschappelijk betrokkenheid duurzaam onderneemt en als moderne werkgever en partner duurzame waarde creëert op het gebied van People (tevreden medewerkers en klanten), Planet (duurzame inzet van middelen) en Profit voor nu en de navolgende generaties.

Op 26 november 2021 is de kick-ff door het MT. Zes leden zullen, als vrijwilliger, een dagdeel de buitenkant van een gezinshuis in Hoogland-West gaan schilderen. “We willen graag een project waar jongeren bij betrokken zijn, om zo voor hen iets kunnen betekenen”, zegt Jaap de Lange directeur Mens, Cultuur en Ontwikkeling bij Lomans.

In de loop van 2022 zullen meerdere teams van Lomans als vrijwilliger meerdere sociale of praktische projecten gaan uitvoeren. Stichting Present Amersfoort ontvangt via maatschappelijke instanties diverse hulpvragen van stadsgenoten. Vaak mensen zonder een sociaal netwerk. “Bij Stichting Present is het aanbod van de vrijwilliger leidend” zegt Elma van de Wijngaard, projectcoördinator. “Op die manier is er een win-win situatie: de vrijwilliger doet waar haar/zijn interesse en motivatie ligt. Met als gevolg: een dankbare hulpvrager: “Mijn huis is opgeruimd en geschilderd, ik durf weer mensen uit te nodigen!”

Reacties