Nachtdieren in Amersfoort gezocht!

Foto: NPO3/BNNVARA

Nachtdieren gezocht! Voor het programma “Nachtdieren’ is NPO3/BNNVARA op zoek naar nachtbrakers.

Raven van Dorst gaat in het programma op zoek naar de mysteries van de nacht. Wie zijn er nog wakker? Welke mensen kunnen niet slapen en welke mensen willen niet slapen? In deze nachtelijke ontdekkingstocht stuit Raven op hilarische en ontroerende ontmoetingen met de meest uiteenlopende personen.

Elke aflevering is een mooie samenstelling van verhalen met als gemene deler dat de personen in kwestie in de nacht wakker zijn. Het programma laat hierin een breed spectrum aan mensen zien waarbij de focus wat betreft ontmoetingen niet altijd ligt op het uitgaanspubliek maar juist in het vertellen van de andere verhalen van de nacht. Elke aflevering concentreert zich op een stad of bepaald gebied van Nederland. Voor het nieuwe seizoen worden mooie aflevering gemaakt in de omgeving van Amersfoort, Het Gooi, Hilversum. De draainachten staan gepland van 6 t/m 9 december.

De programmamakers zoeken de mooiste verhalen om ook dit seizoen weer een mooi programma te maken. Herken jij je als nachtdier of ken jij mensen die aan deze omschrijving voldoen? Stuur dan een mail naar Linda van productiemaatschappij Witte Geit, [email protected].

De aflevering van Nachtdieren over Amersfoort komt begin 2022 bij BNNVARA op NPO3.

Reacties