Steun je stad met hét speelkleed van Amersfoort

Foto:

Ken jij een school, stichting, vereniging, opvang of een zorgcentrum voor kinderen die wel wat steun kan gebruiken? Dan kun je hen helpen. City-Play, het bedrijf dat het speelkleed van Amersfoort heeft gemaakt, geeft een aantal speelkleden weg aan kind gerelateerde organisaties die het kunnen gebruiken!

Het speelkleed van Amersfoort is, samen met lokale inwoners, op de kaart gezet door City-Play! Geen oubollig saai speelkleed meer maar een leuk, leerzaam en herkenbaar speelkleed met meer dan 25 iconen en de kleinste details uit Amersfoort. Je blijft er naar kijken. Zie alle details van het speelkleed hier.

Het speelkleed is 115 x 175 cm groot, heeft een anti-slip onderzijde en is zacht van boven, makkelijk schoon te houden en het materiaal is recyclebaar. Bovendien is het geschikt voor vloerverwarming.

City-Play wil van ieder verkocht speelkleed 1 euro weggeven in de vorm van het schenken van speelkleden aan een school, stichting, opvang, een zorgcentrum voor kinderen of gerelateerd hieraan in de stad die wel wat steun kunnen gebruiken.

Wat moet je doen

Informeer diegene waarvan jij denkt dat die wel een speelkleed kan gebruiken. Die persoon kan contact opnemen via: [email protected]. Als de organisatie een kind/zorg gerelateerde organisatie is uit de stad dan stuurt City-Playj één of meerdere speelkleden gratis toe.

“Het is leuk en fijn om een glimlach op een kind zijn gezicht te kunnen toveren, daar krijgt ons team voldoening van” – Roy Verduyn, mede-eigenaar van City-Play.

Reacties

Cookieinstellingen