Tripadvisor Travellers Choice Award 2021 voor Crazy Selfie

Foto: Crazy Selfie

Crazy Selfie “Nederlands 1e selfiestudio vol optische illusies en fototechnieken” ging vlak voor de Corona uitbraak open aan de Utrechtseweg 1 in Amersfoort. Helaas moesten zij door de geldende coronamaatregelen ook vaak de deuren gesloten houden.

Extra trots en verrast zijn zij daarom met een bericht dat ze afgelopen week van Tripadvisor ontvingen. Zij belonen Crazy Selfie met de:  “Tripadvisor Travellers Choice Award 2021”

Tripadvisor schrijft: “De Travellers Choice Award beloont attracties die altijd geweldige ervaringen bieden aan reizigers van over de hele wereld. In dit bijzonder uitdagende jaar viel u op door uw gasten een geweldige service en fantastische ervaringen te bieden. Bedankt en van harte gefeliciteerd met uw welverdiende overwinning.”

Crazy Selfie is een fotostudio waar het draait om het maken van hilarische foto’s van jezelf of je groepje in optische illusies en met behulp van fototechnieken. Deze maak je met je eigen mobiel en behulp van de speciale Crazy Selfie app. Uiteraard word je bij bijgestaan door deskundige begeleiding die je voorziet van handige tips. Je boekt je eigen tijdslot en voelt dus niet de druk van andere bezoekers. Verwar Crazy Selfie dan ook zeker niet met bijvoorbeeld een Insta Museum.

Wil je het zelf ervaren? Kijk dan snel op www.crazyselfie.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen