Nextdoor zoekt de Gouden Buren van Nederland

Govert Schinkel uit Utrecht wordt in 2019 verrast met de Gouden Buur Award
Govert Schinkel uit Utrecht wordt in 2019 verrast met de Gouden Buur Award
Foto: Levy Dortmans

Nextdoor, de buurtapp die buren met elkaar verbindt, organiseert tijdens Burendag op 25 september de Gouden Buur Award. Voor het vierde jaar op rij nodigt Nextdoor buurtgenoten uit om hun buren te nomineren, een Gouden Buur Award aan te vragen, en hun buur in het zonnetje te zetten.

De afgelopen tijd hebben we met zijn allen veel tijd thuis doorgebracht, en hebben de meesten van ons de buren iets beter leren kennen. Nextdoor roept buurtgenoten op om die ene buurman of buurvrouw die altijd voor de buurt klaarstaat, te verrassen met een Gouden Buur Award 2021. Bijvoorbeeld omdat hun buur regelmatig oppast op de buurkinderen, iets speciaals voor de buurt heeft gedaan of er altijd voor zorgt dat het straatbeeld mooi blijft.

Michel Visser, Country Lead Nextdoor Nederland, zegt: “In september viert Nextdoor wereldwijd Burenmaand en op 25 september, Burendag, zetten we buren die zich dag in dag uit inzetten voor de buurt, in het zonnetje. Deze gouden buren inspireren ons om elke dag hard te werken aan het bouwen van sterke en inclusieve buurten.”

Via de app en website van Nextdoor of via deze link kunnen buren voor de buur die ze in het zonnetje willen zetten een Gouden Buur Award aanvragen. De Award is een gepersonaliseerd certificaat die Nextdoor afdrukt en begin september per post opstuurt. Buren die iemand hebben genomineerd kiezen vervolgens het moment, rond Burendag op 25 september, waarop ze de award willen overhandigen en hun Gouden Buur in het zonnetje zetten.

Heb jij ook zo’n buur die Goud waard is? Vraag voor 23 Augustus de Gouden Buur Award aan voor de buur die jij wil bedanken voor het afgelopen jaar.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen