Verkiezing Leukste uitje van Nederland 2022

Foto: ANWB

Eindelijk kunnen we in Nederland weer leuke dingen doen. Eropuit met het gezin of met vrienden heeft Nederland zo lang gemist. Tentoonstellingen bezoeken, tussen de dieren rondlopen, in achtbanen gillen van plezier, ontspannen op een boot; het kan allemaal weer!

Ook dit jaar heeft de ANWB weer de verkiezing Leukste uitje van Nederland 2022. Want met zoveel aanbod in Nederland is het nog lastig een keuze maken. De ANWB roept alle leden op om van 21 juli tot en met 31 oktober 2021 te stemmen in de verkiezing ‘Leukste uitje van Nederland’. Jouw stem maakt verschil en toont ook direct je steun aan jouw favoriete uitje. Dus kijk goed welke uitjes genomineerd zijn en breng je stem uit. Dat kan via deze pagina.

De genomineerde uitjes

DierenPark Amersfoort is genomineerd voor Leukste uitje van Nederland 2022, maar ook per provincie zijn uitjes genomineerd, zoals het Militair Museum in Soesterberg, Klimbos Gooi- en Eemland en de Fietsboot Eemlijn.

Heb je alles bekeken en weet je waar je op wilt stemmen? Breng dan jouw stem uit via deze link.

Vakjury

Vijf deskundigen op het gebied van dagjes uit vormen samen de vakjury voor de verkiezing Leukste uitje van Nederland. Deze juryleden hebben gezamenlijk de genomineerden per provincie bepaald aan de hand van diverse criteria zoals sfeer, klantvriendelijkheid en prijs/kwaliteit verhouding.

De vakjury bestaat uit:

  1. Walter Jonker – Hoofdredacteur Pretwerk.nl
  2. Riëtte Mulder-Lemein – mede-eigenaar Go-Kids
  3. Goof Lukken –Trendwatcher en docent attractieparken management Breda University of applied sciences
  4. Willem Kraanen – senior adviseur ZKA Leisure consultants
  5. Marlies Ellenbroek – Marketing en Business Development Manager ANWB Eropuit

Leden stemmen op favoriete uitje

Nu de vakjury de selectie uitjes bekend heeft gemaakt, kun jij stemmen op jouw favoriet! De mogelijkheid om te stemmen verloopt op 31 oktober 2021. Daarna zullen de winnaars bekend gemaakt worden van de Leukste uitje verkiezing 2022!

Reacties

Cookieinstellingen