Struinen in de tuinen sluit inschrijvingen binnenkort

Struinen in de Tuinen
Foto: Maarten Eykman

Acts en tuineigenaren hebben nog twee weken om zich in te schrijven voor het gastvrije tuinenfestival Struinen in de Tuinen. De deadline staat op 1 augustus en iedere soort tuin of act is welkom: muzikanten, dansers, theatermakers en cabaretiers krijgen een podium op een balkon, dakterras, in een stadstuin of jouw achtertuin.

Aanmelden kan tot 1 augustus 2021

De organisatie van Struinen in de Tuinen hoopt zoveel mogelijk Amersfoortse acts een plek te geven. Het kan niet gek genoeg, alle tuinen hebben potentie om tot podium te dienen. De aanmeldingen zijn al mooi verspreid door heel Amersfoort, bij iedereen in de buurt vindt dus al een optreden plaats en dat is precies wat wij willen. Enthousiaste acts en tuineigenaren kunnen zich aanmelden via https://struinenindetuinen.nl/informatie/aanmelden.

Partner worden?

Struinen in de Tuinen is niet alleen op zoek naar tuinen en acts, maar ook naar lokale samenwerkingen. Organisaties kunnen als partner het tuinenfestival zowel financieel als creatief versterken. Bij interesse kan men contact opnemen via [email protected]nl

STRUINEN IN DE TUINEN AMERSFOORT
Zondag 5 september 2021
12:00 – 17:00
Amersfoort
Entree: Pay what you can
www.struinenindetuinen.nl
Facebook evenement: https://www.facebook.com/events/310470807398806
Instagram: www.instagram.com/struinenindetuinen

Reacties

Cookieinstellingen