Zinderende Zomeravonden tussen de dieren in DierenPark Amersfoort

Zomerse ijsjes voor de ringstaartmaki's
Foto: DierenPark Amersfoort

Vanaf zaterdag 10 juli beleven de bezoekers Zomeravonden in DierenPark Amersfoort. Op woensdag-, zaterdag- en zondagavond worden zij ondergedompeld in zinderende zomervibes. “De afgelopen maanden waren voor ons allemaal niet leuk, maar nu is het tijd om de zomer te vieren”, vertelt projectleider Hylke Steggerda. “Tijdens deze bijzondere avondopenstellingen kunnen bezoekers eten, drinken en dansen tussen de dieren, uiteraard op een veilige manier.”

Veel Nederlanders kiezen er dit jaar voor om hun vakantie in eigen land te vieren: “Daar spelen wij op in: in ons park beleef je onvergetelijke vakantiedagen. Met een gratis paspoort maakt de bezoeker een reis langs de zonaanbidders uit de dierenwereld en komt op plekken waar de vakantieganger misschien nog nooit eerder is geweest. Als blijvende herinnering kunnen er wel heel bijzondere vakantiekiekjes worden gemaakt”, zegt Hylke. “Tijdens de trip kan de bezoeker onder andere genieten van vakantiegerechten bij foodtrucks, pootjebaden in de Bosbeek voor verkoeling, relaxen op het chillstrand en gaan de voetjes van de vloer tijdens de Silent – 1,5 m – Disco.”

Op de woensdag-, zaterdag- en zondagavond kan het park deze zomer worden bezocht voor het kortingstarief van € 17,95 per persoon. Tickets zijn verkrijgbaar via de site van DierenPark Amersfoort. Hylke: “Op naar een mooie en zonnige zomer voor de dieren en voor de bezoekers.”

 

Reacties

Cookieinstellingen