Leerwerkloket regio Amersfoort heeft een nieuwe website

Foto: WerkgeversServicepunt regio Amersfoort

Het Leerwerkloket regio Amersfoort heeft sinds 1 juli 2021 een nieuwe website:  amersfoort.leerwerkloket.nl. Op deze nieuwe website vind je nu nog meer informatie en tips én interessante leerwerktrajecten.

Advies over leren en werken

Vanuit het Leerwerkloket krijg je kosteloos advies en wordt je waar mogelijk geholpen met zoeken naar een leerwerkwerkplek of opleiding waar jij helemaal op je plek bent. Iedereen die vragen heeft over leren en werken is welkom. Het Leerwerkloket is er voor jong en ouder, voor mensen met en zonder uitkering, voor mensen met en zonder werk. Voor iedereen dus. De adviseurs van het Leerwerkloket geven informatie over leerwerktrajecten, om- en bijscholing, branche- en BBL-opleidingen en je kunt er competentietesten doen.

Informatie voor werkgevers

Ook werkgevers kunnen bij het Leerwerkloket terecht voor informatie over leerwerktrajecten en bij- en omscholing van (toekomstige) medewerkers. De adviseurs kunnen ook meer informatie geven over projecten zoals Taal op de werkvloer en over diverse financiële regelingen die werkgevers helpen bij de scholing van medewerkers.

Contact

Wil je meer informatie over het Leerwerkloket? Kijk vooral eens rond op de nieuwe website amersfoort.leerwerkloket.nl. Of maak een afspraak met één van de adviseurs! Stuur daarvoor een mail naar [email protected].

Het Leerwerkloket regio Amersfoort is een samenwerking van de gemeenten in de arbeidsmarktregio Amersfoort (Amersfoort, Leusden, Nijkerk, Baarn, Bunschoten-Spakenburg, Soest, Woudenberg), UWV, en de regionale ROC’s. Er wordt nauw samen gewerkt met het Werkgeversservicepunt regio Amersfoort, MBO Amersfoort, ROC Midden Nederland, SBB en VNO-NCW.

Reacties

Cookieinstellingen