Openluchttheater033 mag starten met kindervoorstellingen

k heb een heel vies woord geleerd - Jasper Smit
Foto: Froukje Klop

Vanaf aanstaand weekend mag het Openluchttheater033 weer bezoekers ontvangen. Op de zondagen staat een serie mooie kindervoorstellingen geprogrammeerd.

Het theater is ruim van opzet en de voorstellingen zijn ook dit jaar kleinschalig. Zo kunnen de bezoekers zich gemakkelijk aan de coronarichtlijnen houden. Er is ruimte voor een beperkt aantal bezoekers, maar de voorstellingen worden vaak meerdere malen per dag gespeeld.

Van 6 juni tot en met 29 augustus is er iedere zondag een voorstelling om 10:30 uur. Er zijn voorstelling voor de allerkleinsten, vanaf 2, zoals ‘nijntje’ en ‘Papa Gaai ging fietsen’, maar ook voorstellingen voor wat oudere kinderen, zoals de voorstelling ‘Ik heb een heel vies woord geleerd’ van cabaretier Jasper Smit. Het hele programma is te bekijken via de Facebookpagina van het Openluchttheater033.

Kaarten zijn uitsluitend online verkrijgbaar. De entree is € 8,00. De toegang voor kinderen van 0 en 1 jaar is gratis. De voorstellingen gaan altijd door, ook als het weer wat minder is. Tip: neem een kussentje mee, dat zit wel zo lekker!

Reacties

Cookieinstellingen