Los in het Bos: concertreeks in het Openluchttheater Amersfoort

Foto: Los in het bos

Het is al veel te lang rustig in Amersfoort. Veel te rustig. Daarom gaan we deze zomer los: Los in het Bos! Los in het Bos is een concertreeks die wordt gehouden in Openluchttheater Amersfoort. Van 16 juli t/m 1 augustus wordt het bos rond het amfitheater omgetoverd tot een sprookjesachtige muzikale beleving voor jong en oud!

We moeten de evenementensector al lange tijd missen. Concerten zijn verplaatst, zalen zijn leeg en de festivalzomer van 2020 werd gecanceld. We hebben dus heel wat in te halen! Dit gaan we doen met Los in het Bos, een concertreeks in het Openluchttheater Amersfoort.

Los in het Bos is er voor jong en oud, en dat zie je terug aan het programma van de concertreeks. Hierop staan concerten van een breed scala artiesten, waaronder Rolf Sanchez, Emma Heesters, Abba Fever, Ruben Hein, Ginger en vele anderen. Maar muziek is niet het enige dat er te beleven is op Los in het Bos. Tranen van het lachen bij een cabaretvoorstelling, romantisch samen popcorn eten tijdens een filmavond, of wie weet ben jij de slimme winnaar van de Popquiz! Dit alles wordt omlijst door de sprookjesachtige omgeving van Bos Birkhoven en afgemaakt met een spectaculaire decor, foodtrucks en meer om de festivalervaring compleet te maken.

De festivalbeleving die we al zo’n tijd moeten missen, wordt bij Los in het Bos op een veilige manier, volgens de richtlijnen van het RIVM, bij je teruggebracht. In het amfitheater is plek voor ongeveer 300 man per show. Bezoekers kunnen op gepaste afstand plaatsnemen op een van de gezellige zitjes die voor hen klaarstaan. Om rondlopen te voorkomen kunnen drankjes en ander lekkers besteld worden via een speciale applicatie. Deze worden vervolgens aan de tafel geserveerd.

De concertreeks Los in het Bos vindt plaats van 16 juli t/m 1 augustus in het Openluchttheater Amersfoort. Tickets kosten gemiddeld € 25,00 euro per concert en zijn verkrijgbaar via de website www.losinhetbos.live. Hier is ook meer informatie over Los in het Bos te vinden. Mocht het concert vanwege COVID-19 niet doorgaan krijg je het ticket bedrag terug.

Reacties

Cookieinstellingen