Student uit Amersfoort brengt dance track uit voor producer IVARU

Foto: IVARU

Martijn Rook is 21 jaar oud en is afkomstig uit Amersfoort. Op het moment volgt hij de minor Dance Industry aan de Fontys Hogeschool in Tilburg. Deze minor staat volledig in het teken van de elektronische muziek industrie. Ondanks dat deze sector het momenteel zwaar te verduren heeft in tijde van de pandemie, gaat Martijn onverminderd verder. Zo is hij op het moment bezig met het releasen van een de track ‘Elevate’ voor producer IVARU.

Voor de opdracht ‘Release Your Release’ binnen de minor van Martijn, is het de bedoeling dat er een dance track uitgebracht wordt in samenwerking met een artiest. Hij is als dance professional verantwoordelijk voor alle algemene taken die gedaan moeten worden rondom de release. IVARU is in deze verantwoordelijk voor het creatieve proces en het aanleveren van een track. Scouten van de artiest, legal, marketing (copyrights), communicatie via media, distributie en analyse van verzamelde data zijn punten waar Martijn zich zo al mee bezig houdt.

IVARU is een goede vriend van Rook. De twee zijn beide afkomstig uit Amersfoort en kennen elkaar al een aantal jaar. Beide hebben ze een enorme passie voor elektronische dance muziek. Ze kennen elkaar van de middelbare school het Corderius College waar ze beide de HAVO doorliepen . IVARU is vooral gefocust op het produceren van Wave muziek. Een genre dat eigenlijk vrij nieuw is binnen de
dance scene.

De track ‘Elevate’ door IVARU is vanaf 21 mei te beluisteren op Spotify en Soundcloud. Luister hier alvast naar een preview.

Reacties

Cookieinstellingen