Ensemble Vioollab Strings op internationaal concours Stage4kids

Foto: Ensemble Vioollab

De jonge violisten van het ensemble Vioollab Strings uit Amersfoort spelen komende zaterdag op het internationale concours Stage4kids. Uit meer dan 150 aanmeldingen werd het ensemble uitgekozen om in de finale op te treden. De 6e editie van Stage4kids vindt dit keer online plaats wegens corona. Het optreden is komende zaterdag te zien om 16.00 uur op het YouTube kanaal van Stage4kids. De jonge violisten zijn tussen de 7 en 12 jaar oud en repeteren wekelijks onder leiding van Miriam Veeger.

Het ensemble Vioollab Strings is opgericht in mei 2018 en bestaat uit 14 kinderen tussen de 7 en 12 jaar oud. Elke week wordt er met veel enthousiasme geoefend, met een repertoire van klassiek tot populair. Met resultaat: het ensemble is uit de vele inzendingen uitgekozen om komend weekend op te treden in de finale van het internationale muziekconcours Stage4kids. Het is de 3e keer op rij dat het jonge ensemble in de finale staat, een unicum.

Vioollab Strings speelt komende zaterdag 2 stukken: Allegro van Haydn en Astor’s Dream van Tim Kliphuis. Het optreden is zaterdag om 16.00 te zien op het YouTube kanaal van Stage4kids.

Vioollab Strings bestaat uit Marel van Dooremalen, Sybren Horst, Thomas Mak, Elfa Meylan, Marit van Oord, Maerle Oostindie, Nina Waardenburg, Berlinn Kok, Roel Neven, Lieke van Hoek, Koen Pardijs, Elin Balci, Kailash Bense en Naomi Wouda. Ze zijn allen leerling van Miriam Veeger bij het Vioollab in Amersfoort.

Reacties

Cookieinstellingen