Ontbijt met klassiek pianoconcert vanuit Observant

Anne-Maartje Lemereis
Anne-Maartje Lemereis
Foto: Mark Brants

Dit voorjaar start De Observant een nieuwe reeks klassieke ontbijtconcerten op de zondagochtend. Terwijl het publiek geniet van een uitgebreid ontbijtbuffet, brengen diverse musici een gevarieerd programma van bekende en minder bekende werken uit de geschiedenis van de klassieke muziek. Op zondag 2 mei speelt pianiste Anne-Maartje Lemereis.

Anne-Maartje Lemereis schreef haar eerste liedje toen ze vier jaar oud was en is er daarna nooit meer mee opgehouden. Ze studeerde piano en compositie aan het Utrechts Conservatorium, waar ze inmiddels als docent werkzaam is. Anne-Maartje componeerde in opdracht van o.a. Het Amsterdams Bach Consort, NKK NXT en het Ragazze Quartet, ze voerde haar eigen werk uit op festivals als Wonderfeel, November Music en Lowlands en ze is regelmatig te zien in het tv-programma Podium Witteman. Tijdens het ontbijtconcert in De Observant speelt Lemereis een programma van eigen werk en van componisten die haar inspireren of beïnvloeden.

Helaas is het gezien de huidige maatregelen niet mogelijk om gasten bij De Observant te ontvangen. Dat betekent dat het concert op een aangepaste wijze plaatsvindt. Het optreden wordt via een livestream uitgezonden en is vanaf thuis te bekijken. Hiervoor ontvang je kort voor het concert een link.

Maar het is geen ontbijtconcert zonder ontbijt. Daarom is dit af te halen bij De Observant. Op zondag 2 mei tussen 08:00 en 09:00 staat het ontbijt klaar en kan je het ophalen. Rijd, fiets of loop langs en neem het ontbijt in ontvangst. Om 09:30 start het concert van Anne-Maartje Lemereis, dus zorg dat je dan klaar zit met het ontbijt om te genieten van de muziek en het eten.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen