Klassiek ontbijtconcert vanuit Observant

Foto: Jeroen de Groot / Observant

Vanaf april start De Observant een nieuwe reeks klassieke ontbijtconcerten op de zondagochtend. Terwijl het publiek geniet van een uitgebreid ontbijtbuffet, brengen diverse musici een gevarieerd programma van bekende en minder bekende werken uit de geschiedenis van de klassieke muziek. En wat een prachtige namen staan er! Op zondag 18 april is het aan Jeroen de Groot en Bernd Brackman (viool en piano) om het spits af te bijten.

Violist Jeroen de Groot is actief als solist met orkest. Hij vormt een duo samen met pianist Bernd Brackmann. Samen namen zij twee albums op: The French Connection en Unforgettable. Ook speelde de Groot op een album met kamermuziek van Jean Wiéner. Hij gaf concerten in Europa, de Verenigde Staten, Canada, Japan en Zuid-Amerika. Zijn instrument is een Amati uit ongeveer 1660.

Helaas is het gezien de huidige maatregelen niet mogelijk om gasten bij De Observant te ontvangen. Dat betekent dat het concert op een aangepaste wijze plaatsvindt. Het optreden wordt via een livestream uitgezonden en is vanaf thuis te bekijken. Hiervoor ontvang je kort voor het concert een link.

Maar het is geen ontbijtconcert zonder ontbijt. Daarom is dit af te halen bij De Observant. Op zondag 18 april tussen 08:00 en 09:00 staat het ontbijt klaar en kan je het ophalen. Rijd, fiets of loop langs en neem het ontbijt in ontvangst. Om 09:30 start het concert van Jeroen de Groot en Bernd Brackman, dus zorg dat je dan klaar zit met het ontbijt om te genieten van de muziek en het eten.

Reacties

Cookieinstellingen