Meedenken over de Varkensmarkt

Foto: Gemeente Amersfoort

Wilt u meedenken over de make-over van de Varkensmarkt? Kom dan op 21 april vanaf 19.30 uur naar de digitale bijeenkomst. Meld u zich aan voor 15 april. Vervolgens krijgt u, kort voor 21 april, de link van de bijeenkomst toegestuurd.

Aanmelden

Aanmelden kan via door te mailen naar: [email protected].

Schetsontwerpen

Afgelopen maanden is gewerkt aan de schetsontwerpen voor dit mooie plein in de binnenstad. Via MetAmersfoort.nl kon u uw mening geven over de mogelijke inrichting en het gebruik van materialen op de Varkensmarkt. Kijk voor meer informatie hierover op www.amersfoort.nl/varkensmarkt. De binnenstad is van ons allemaal en de gemeente Amersfoort hecht er veel waarde aan dat iedereen die dat wil, betrokken is bij het ontwerp van de Varkensmarkt.

Het bureau dat de ontwerpen maakt, heeft de opbrengst van de participatie verwerkt en deze, waar mogelijk, in de schetsontwerpen verwerkt. De volgende stap is dat de gemeente deze schetsontwerpen met u deelt en u uw mening kunt geven. De gemeente is benieuwd welke sfeer u het meest aanspreekt voor dit plein.

Vervolg

Hierna wordt de input verwerkt tot een voorlopig ontwerp, dat de gemeente vervolgens weer aan u voorlegt. De planning is dat dit eind mei klaar is.

Vernieuwing binnenstad

De herinrichting van de Varkensmarkt draagt bij aan de vernieuwing van de binnenstad. Hiermee werkt de gemeente Amersfoort, samen met ondernemers en inwoners, aan een aantrekkelijk centrum met moderne voorzieningen en met behoud van het historische karakter. Zo zorgt Amersfoort ervoor dat iedereen zich welkom voelt in de binnenstad, hier prettig kan vertoeven en anderen kan ontmoeten in een levendige sfeer.

Bron: gemeente Amersfoort

Reacties

Cookieinstellingen