WAKE UP! Smart Future Mama’s & Papa’s in Amersfoort

Foto: Pixabay

Op naar een betere voorbereiding op de zwangerschap met het Woke Women® project in Amersfoort! Op Valentijnsdag wordt Woke Women® gelanceerd in Amersfoort. Deze campagne is bedoeld om vrouwen en mannen met een kinderwens bewust te maken dat een gezonde start al begint vóór de zwangerschap.

Woke Women® is een collectief van vakvrouwen, werkzaam in de wetenschap, geneeskunde en verloskunde. Hun expertise is het vrouwelijk lichaam en alles wat daarmee te maken heeft. Woke Women® is dóór vrouwen speciaal vóór vrouwen opgericht. Hun doelstelling is dat aanstaande ouders zich beter voorbereiden op een zwangerschap en zich bewust worden over hoe risico’s en ongezonde gewoonten de gezondheid van henzelf en dat van hun toekomstige kind kunnen schaden. Woke Women® werkt hiervoor samen met het Erasmus MC en verloskundigenpraktijk De Kei in Amersfoort.

Heb jij een kinderwens, nu of in de toekomst? Wil jij zeker weten dat jij en jouw kind nu én later geen onnodige risico’s lopen? Wil jij zeker zijn dat je inderdaad alles al weet én doet, voor én tijdens je zwangerschap, om het kindje in je buik zo sterk en gezond mogelijk te maken? Bekijk dan de 10 checkpoints op www.wokewomen.nl of maak een afspraak voor een kinderwensconsult bij een van de verloskundigenpraktijken in Amersfoort.

In de lanceringsweek van 14 februari worden samen met lokale ondernemers en zorgorganisaties ludieke activiteiten georganiseerd om dit goede doel onder de aandacht te brengen. In Amersfoort hebben we zeven powervrouwen als lokale ambassadeurs; Lilian Prins (Ietsmethaar, NTWRPLK), kersverse moeder Marie Louise Geurtsen-Kok, Dagmar Holtman (Tekstschrijvert), Rianne Sonneveld (Bindicafe), Anne van Lunen (Roots), Saskia Kamsteeg-van’t Veer (Stichting MoederZorg) en Marije Lagendijk (mediapedagoog & kindercoach bij Lagendijk Empowering). Al deze lokale partners werken mee aan gezondere zwangerschappen en een gezondere toekomstige generatie in Amersfoort.

Lijkt het jou ook leuk om met WOKE WOMEN® samen te werken? Neem dan contact op via [email protected] of via Veronique Maas (06-50099474) en volg de activiteiten op instagram via @Woke_Women_NL

Reacties

Cookieinstellingen