Vier thuis een voorleesfeestje met een gratis voorlees-verrassingspakket

Foto: Bibliotheek Eemland

De Nationale Voorleesdagen gaan 20 januari van start. Dat betekent lekker veel voorlezen. Want voorlezen maakt je leuker! Speciaal voor De Nationale Voorleesdagen kun je bij de Bibliotheek Eemland een voorlees-verrassingspakket bestellen. Zo kunnen ouders met jonge kinderen thuis toch een voorleesfeestje houden.

Met het verrassingspakket leen je vijf prentenboeken, door de Bibliotheek gekozen en krijg je handige tips, een knutselwerkje en een kleurplaat. De eerste 100 aanmeldingen krijgen er zelfs een gratis Coco kan het!-vingerpoppetje bij.

Vanaf 20 januari start de bibliotheek met het uitlenen van de verrassingspakketten. Je krijgt bericht als jouw pakket klaarstaat in de door jou gekozen vestiging. Deze actie is bedoeld voor leden van 2 t/m 6 jaar.

Geen lid van de Bibliotheek? Geen probleem!

Kinderen tot en met 17 jaar kunnen gratis én zonder inschrijfkosten lid worden van onze bibliotheek. Schrijf je je in tijdens De Nationale Voorleesdagen en ben je 6 jaar of jonger? Dan mag je in de bibliotheek gratis het vingerpoppetje van Coco ophalen. Coco is een vogeltje dat bang is om uit te vliegen. Zij is de hoofdrolspeler in het verhaal Coco kan het!, prentenboek van het jaar 2021.

Vraag je voorlees-verrassingspakket aan via, of lees meer informatie op www.bibliotheekeemland.nl/verrassingspakket

Reacties

Cookieinstellingen