Molboekjes en verborgen aanwijzingen

Foto: Avro/Tros

Ook dit jaar krijgen de molloten antwoord op die ene vraag, Wie is de Mol? Zaterdag 2 januari was het weer tijd om de molboekjes en de ‘follow the money’ schema’s tevoorschijn te halen. Tien kandidaten maken een reis door Tsjechië om erachter te komen wie het spel bedriegt. Er wordt al flink gespeculeerd over de potentiële mol van 2021 door Youtubers en het bekende programma Moltalk.

Maar liefst drie oud mollen waren te zien in het programma Moltalk gepresenteerd door oud deelnemers Marlijn Weerdenburg en Rop Verheijen. Dennis Weening, Kim Pieters en Jeroen Kijk in de Vegte deelden hun theorieën en verdachten met de kijker thuis. Joshua Nolet en Lakshmi worden door de oud mollen in de gaten gehouden, maar de kijker stemt met 16% op Rocky Hehakaija als voorlopige mol. 

Niet alleen op televisie wordt er gespeculeerd over verdachte acties en rare trekjes, want de Youtubers laten ook hun stem horen. Wouter van der Vaart van het Youtube kanaal ‘Wouter’ begon een week voordat het programma begon al met een uitgebreide analyse over de leader van het programma. In zijn afleveringen zien we de top 5 hints en aanwijzingen en sluiten we af met een potentiële mol. Florentijn Hofman is volgens Wouter een verdachte kandidaat. Hij reed samen met Remco Veldhuis voorbij een bordje die uiteindelijk wel belangrijk bleek te zijn voor het spel. Remco moest helaas als eerste afvaller naar huis en kon de mol dus niet zijn.

Felix heeft een speciaal Youtube kanaal aangemaakt om hints te delen met zijn publiek. Ook Felix begon een week van tevoren al met een video over de eerste hints naar de mol. Hij bespreekt onder andere het ‘follow the money’ schema, de meest grappige en opvallende hints en geeft ook altijd zijn mening over de afleveringen.

Ook De Telegraaf staat dit jaar weer paraat met nieuwe Wie is de Mol hints gepresenteerd door Max van den Broek. 

Ga jij kijken naar het nieuwe seizoen van Wie is de Mol? En heb jij de mol al in het vizier?

Ingezonden door Lisanne Mulder

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen