Gratis massages voor mantelzorgers

Foto: Pixabay

Mantelzorgers in Amersfoort krijgen deze maand gratis massages.In het kader van de Dag van de Mantelzorg op 10 november, geeft Erik Zoomers van massagepraktijk MassageHelpt in Amersfoort samen met 53 collega masseurs & massagetherapeuten uit het hele land meer dan 150 massages aan mantelzorgers.

Mantelzorgers zijn de stille helden van ons land. Vooral nu tijdens de Corona-pandemie is hun werk nog minder zichtbaar en worden zij extra belast door de gevolgen van het virus. Ogenschijnlijk zorgen mantelzorgers moeiteloos voor een naaste die afhankelijk is van hun zorg, steun en aandacht. Soms kan mantelzorg zo’n fysieke en emotionele belasting geven, dat mantelzorgers er zelf aan onderdoor dreigen te gaan.

De verantwoordelijkheden en problemen in de mantelzorg zijn groot. Omdat het vaak gaat om een langdurige periode van zorg, is het belangrijk dat mantelzorgers goed voor zichzelf blijven zorgen. Voldoende tijd nemen om uit te rusten en te ontspannen hoort daarbij. Even het hoofd laten rusten en het lijf de aandacht geven die het verdient. Even op adem komen. Een Holos Massage is dan letterlijk en figuurlijk een verademing.

Vanzelfsprekend nemen de Holos Masseurs & Massagetherapeuten de nodige Corona maatregelen. U wordt hierover geïnformeerd bij het maken van de afspraak.

Op de Landelijke Dag van de Mantelzorg op 10 november, worden mantelzorgers in heel Nederland gewaardeerd voor hun tomeloze inzet. Kent u een mantelzorger in Amersfoort die u wilt verrassen met een gratis Holos Massage? Meld hem of haar aan via https://massagehelpt.nl

Reacties