De koning van de film te zien tijdens de 3e Zwoele Zomerse filmavond

Foto:

Op zaterdagavond 12 september as om 20:00 uur, organiseren de Vrienden van Martinus in de pastorietuin naast de Sint Martinuskerk in Hoogland voor de derde maal een Zwoele Zomerse filmavond. Deze avond is wegens succes geprolongeerd, want de afgelopen twee filmavonden waren zeer geslaagd en gezellig!

Iedereen is van harte welkom om te komen genieten van een mooie en goede speelfilm. Deze filmavond wordt georganiseerd om wat reuring te geven in Hoogland en omgeving. De coronaperiode betekende voor iedereen veel, omdat we elkaar amper konden ontmoeten, spreken, enzovoorts. Het is daarom de reden dat de Vrienden van Martinus u bij elkaar wil brengen onder het genot van een drankje met de speelfilm.

Bohemian Rhapsody

Deze film is een ode aan Queen, hun muziek en hun uitzonderlijke zanger Freddie Mercury. Hij vocht tegen stereotypes en verbrijzelde het conventionele om vervolgens uit te groeien tot een van de meest geliefde entertainers ter wereld. De film volgt de snelle opkomst van de band aan de hand van hun iconische liedjes en revolutionaire geluid, net als Mercury’s uit de hand gelopen levensstijl welke bijna zorgde voor het ineenstorten van de band. Daarnaast zien we hun triomfantelijke reünie aan de vooravond van Live Aid, met een doodzieke Mercury, die de band naar een van de meest legendarische optredens in de geschiedenis van de rockmuziek leidt.
Tijdens dit proces legde de band, die meer voelde als familie, de basis voor hun nalatenschap welke tot op de dag van vandaag nog altijd velen inspireert.

De speelfilm start om 20:30 uur en eindigt om ± 23:59 uur. Als de weersverwachtingen niet goed zijn, dan wordt de Zwoele Zomerse filmavond geannuleerd. Bij deze avond kunnen maximaal 100 gasten aanwezig zijn vanwege de te houden afstand. De richtlijnen van het RIVM zijn leidend. VOL = VOL!
Er wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd.
Wijnhuis Alexander verzorgt voor deze avond uw drankje.

Deze activiteit is mede mogelijk gemaakt door: Buurtbudget Hoogland, In de buurt033, Sociaal Cultureel Fonds van de Amersfoortse Verzekeringen, Groos op Hoogland en door sponsering van Wijnhuis Alexander, VIA AV, Verhuurbedrijf Westerhuis b.v.

Ingezonden door G. Hilhorst

Reacties