Kom genieten van Cinema Paradiso in het openluchttheater Birkhoven

Foto: Via Havikconcerten

Op donderdag 3 september treedt in het openluchttheater Birkhoven in Amersfoort Cinema Paradiso op. Dit trio speelt met `Muziek voor de ziel´ een programma dat je raakt en niet meer loslaat. Het concert start om 20.15 met in het voorprogramma jonge talenten uit de regio. Kaarten kosten 5 euro; vooraf reserveren via eventbrite.nl is vanwege Corona verplicht.

Zeg je Cinema Paradiso dan zeg je trompet, contrabas en piano. Het trio bestaat uit de topmusici Andre Heuvelman, Wilmar de Visser en organisator van de Havikconcerten Henry Kelder. Na het afgelasten van de concerten aan de Havik in verband met corona eerder dit jaar staat er nu alsnog een prachtig programma in september voor de liefhebbers van muziek in Amersfoort.   

Cinema Paradiso speelt pareltjes uit de muziekhistorie, maar op een manier die men nog niet eerder heeft gehoord. ‘Muziek voor de ziel’ raakt je door de unieke interpretatie van tijdloze muziek. In het voorprogramma staan jonge componisten van ‘In de knop’ en de jonge violisten van het ensemble ‘Vioollab Strings’, dat eerder dit jaar al in Duitsland optrad.  

Het concert op 3 september start om 20.15 in openluchttheater Birkhoven aan de Barchman Wuytierslaan 232 in Amersfoort. Kaarten kosten 5 euro per stuk en dienen vanwege corona vooraf gereserveerd te worden via eventbrite.nl  

Reacties