Struinen in de Tuinen verplaatst

Struinen in de Tuinen
Foto: Maarten Eykman

Vanwege de beperkingen en onzekerheden die het Coronavirus met zich meebrengt, vindt het podiumkunstenfestival Struinen in de Tuinen dit jaar niet op het gebruikelijke moment in juli plaats. In plaats daarvan schuift de editie naar zondag 6 september 2020.

“In deze gekke tijd merken we hoe belangrijk het is om er niet alleen voor te staan. Om er voor elkaar te zijn en een figuurlijk helpende hand te bieden waar nodig. Ook merken we hoe waardevol (podium)kunsten kunnen zijn, om plezier en inspiratie te bieden, of je nu zelf beoefenaar bent of niet. Daarom kijken wij alvast over de heg, naar een nieuwe editie van Struinen in de Tuinen, met de hoopvolle gedachte dat het normale leven in september weer enigszins opgepakt is.” – Organisatie Struinen in de Tuinen.

Aanmelden voor Struinen in de Tuinen is al mogelijk via de website. Uiteraard staat de gezondheid en veiligheid van de deelnemers en bezoekers te allen tijde voorop en volgt de organisatie de voorschriften van het RIVM en de overheid.

Struinen in de Tuinen Amersfoort
Zondag 6 september 2020
12:00 – 17:00
Door de gehele gemeente Amersfoort
Gratis entree (vrijwillige bijdrage gewenst)
www.struinenindetuinen.nl/amersfoort

Reacties