Stadsoorkonde voor de Amersfoortse Lawn Tennisclub ‘Amersfoort’

Foto ter illustratie
Foto: Publiek domein

Op vrijdag 28 februari 2020 reikte burgemeester Lucas Bolsius een Stadsoorkonde uit aan de Amersfoortse Lawn Tennisclub ‘Amersfoort’ (ALTA).

Tijdens de viering van het 100-jarig bestaan ontvingen zij de Stadsoorkonde voor hun jarenlange bijdrage aan de tennissport en daarmee de sportieve identiteit van Amersfoort.

ALTA vierde op 28 februari 2020 het 100-jarig bestaan. Het is een vereniging voor zowel recreanten als toptennissers, op elk niveau en voor alle leeftijden. Een sportieve en gezellige tennisclub, die vele Amersfoorters al jarenlang het plezier van de tennissport brengt.

Burgemeester Bolsius: “100 jaar word je niet zomaar, daar moet je wél wat voor doen. Die uitdaging zijn het bestuur en alle vrijwilligers aangegaan door steeds mee te gaan in de ontwikkeling tot een moderne, toekomstbestendige club voor de tennissport”.

Met het toekennen van een Stadsoorkonde aan ALTA drukt het college van B&W een grote waardering uit voor de jarenlange inzet van het bestuur en alle vrijwilligers van de tennisclub.

Reacties