Fundraising ‘Ticket to Afrika’ zet zich in voor onderwijs

Foto: FEMME

In samenwerking met Edukans organiseren vier derdejaars Facility Management studenten aan de Hogeschool Utrecht Amersfoort het evenement ‘Ticket naar Afrika’. Door omstandigheden is het concept van het evenement enigszins gewijzigd.

‘Ticket to Afrika’ is opgezet als fundraising event waarmee de studenten willen zorgen voor meer naamsbekendheid voor Edukans. Daarnaast willen zij natuurlijk ook een mooi bedrag ophalen voor het onderwijs in Malawi. Edukans is dé ontwikkelingsorganisatie en wil kinderen en jongeren in ontwikkelingslanden de beste kansen geven door de kwaliteit van het onderwijs te verbeteren, zich in te zetten voor onderwijs in noodsituaties, relevante opleidingen aan te bieden en gelijke kansen te creëren.

‘Ticket naar Afrika’ vindt nog steeds plaats op zaterdag 15 februari, maar de locatie is gewijzigd. In het prachtige Theater De Kamers in Amersfoort worden de gasten gedurende de dag meegenomen op een reis naar Afrika. Men kan genieten van een interessante en amuserende film die betrekking heeft op ontwikkelingslanden. De film zelf is nog een verrassing, maar de foto op de poster geeft een hint. Voorafgaand aan de film kunnen de gasten een foto-expositie van Edukans bewonderen en verschillende verhalen van vrijwilligers beluisteren. Na de film wordt er afgesloten met een loterij waarbij geweldige prijzen te winnen zijn. De opbrengsten van de gehele dag gaan naar het onderwijs in Malawi.

Een ticket voor deze dag kost €14,50. Dit is inclusief film, foto-expositie, verhalen van vrijwilligers, hapjes en drankjes.

Voor meer informatie kunt u kijken op deze site: https://femme-events.inactievooredukans.nl. Tickets zijn te verkrijgen via: https://ticketnaarafrika.fikket.com/event/ticket-naar-afrika. Op Instagram en Facebook is FEMME, het studententeam, te vinden onder @ticketnaarafrika.’

Reacties