Steun met een leuke dag het goed doel ‘Ticket naar Afrika’

V.l.n.r. Rianne, Maaike, Esmee en Linde
Foto: FEMME events

In samenwerking met Edukans organiseren vier derdejaars Facility Management studenten aan Hogeschool Utrecht Amersfoort het evenement ‘Ticket Naar Afrika’ waarbij het werk van Edukans centraal staat.

Dit evenement vindt plaats op 15 februari 2020 in Dierenpark Amersfoort. Het doel van dit evenement is om te zorgen voor meer naamsbekendheid voor Edukans en om geld op te halen voor het onderwijs in Malawi. Dit is dus een fundraising evenement voor het goede doel.

Ticket Naar Afrika is een middagactiviteit waarbij allereerst DierenPark Amersfoort bewonderd kan worden. Dit bezoek is mogelijk vanaf 14:00 uur. Na een bezoek aan dit mooie park, vindt er een programma plaats waarbij het werk van Edukans centraal staat. Vanaf 17:00 zijn de gasten dan welkom in een van de zalen van restaurant ‘De Buitenplaats’ op het park. Deze zaal is volledig in het thema van de dag.

Tijdens het programma in het restaurant zijn er allerlei activiteiten voor kinderen aanwezig, zijn er verschillende spellen te spelen en zijn er verhalen te horen van vrijwilligers van Edukans. Daarnaast wordt er een foto-expositie tentoongesteld waarop het werk van Edukans wordt getoond. De avond wordt afgesloten met een loterij waar geweldige prijzen te winnen zijn! Er zijn prijzen voor elke leeftijd.

Een ticket voor een volwassene kost €24,50. Een ticket voor een kind kost €22,50. Voor abonnementhouders is er een gereduceerd tarief. Deze prijzen zijn inclusief entree aan het park, hapjes en drankjes, een avondprogramma én een parkeerticket.

Voor meer informatie kunt u kijken op de site: https://femme-events.inactievooredukans.nl. Op Instagram en Facebook is FEMME te vinden onder @ticketnaarafrika.

Ingezonden door FEMME events

Reacties