Pubquizstrijd033 keert wegens succes terug in het Eemhuis

Eemhuis Bibliotheek Eemland Pubquiz
Foto: Bibliotheek Eemland

De grote hal van het Eemhuis wordt opnieuw omgetoverd tot de grootste pub van Amersfoort voor de Pubquizstrijd033! Vorig jaar was het evenement volledig uitverkocht en daarom keert het spektakel terug.

Zaterdag 28 maart gaan meer dan 46 teams de strijd aan. Iedereen is welkom om mee te doen. Van de doorgewinterde quizspeler tot de nieuwkomers die even van het fenomeen pubquizzen wil proeven. De kaartverkoop voor de Pubquizstrijd033 is vandaag begonnen.

Voor de Pubquizstrijd033 wordt de grote hal van het Eemhuis omgetoverd tot pub. Onder het genot van een drankje gaan alle deelnemers tussen de boeken van de bibliotheek de (kennis)strijd aan. Komt het echte pubquizgevoel dan wel naar voren? Absoluut. Net als vorig jaar wordt er tussen de boeken bier geschonken. Het balkon van de eerste etage krijgt een enorm scherm ingebouwd en zal tegelijkertijd dienen als het toneel voor een presentatieteam. Wie weet het meest? En welk team gaat er met het prijzenpakket naar huis?

In 2019 was er een lange wachtlijst om mee te kunnen doen aan de Pubquizstrijd033. De nieuwe editie vindt plaats op zaterdag 28 maart. De inloop is vanaf 19.00 uur. Om klokslag 20.00 uur start de quizmaster met de eerste vraag. Teams van maximaal 5 deelnemers kunnen zich aanmelden voor € 35,- per team (inclusief eerste bier/wijn/fris). Aanmelden kan via www.bibliotheekeemland.nl.

Reacties