Studenten zetten zich in voor Edukans

Foto: @ticketnaarafrika

Vier derdejaars studenten van de opleiding Facility Management aan de Hogeschool van Utrecht in Amersfoort organiseren een evenement waarbij het werk van Edukans centraal staat. Daarmee willen ze geld inzamelen voor Edukans voor onderwijs in Afrika en de naamsbekendheid vergroten.

Edukans

Edukans is dé ontwikkelingsorganisatie gevestigd in Amersfoort en wil kinderen en jongeren in ontwikkelingslanden de beste kansen geven door de kwaliteit van het onderwijs te verbeteren, zich in te zetten voor onderwijs in noodsituaties, relevante opleidingen aan te bieden en gelijke kansen te creëren.

Ticket naar Afrika

De studenten nemen de gasten mee in een Afrikaanse beleving, waarbij de zintuigen geprikkeld worden. Allereerst kunnen de gasten DierenPark Amersfoort ontdekken op eigen gelegenheid. Wanneer het park sluit, zijn zij welkom in het restaurant in het park. Er vindt een avondprogramma plaats met allerlei activiteiten, hapjes en drankjes. Daarnaast is er een foto-expositie over Edukans te bewonderen en zijn er verhalen van vrijwilligers te horen. De avond wordt afgesloten met een loterij, waar geweldige prijzen te winnen zijn. Edukans staat de gehele avond centraal. Voor jong en oud is er tijdens deze dag voldoende aanbod.

Het evenement vindt plaats op 15 februari 2020 van 14.00 tot 19.30 uur in DierenPark Amersfoort. Tickets bestellen kan via deze link.
Meer informatie is te vinden op Facebook en Instagram onder @ticketnaarafrika.

Reacties