Extra groot kerstdiner in Meander Medisch Centrum

Foto: Meander MC

Meander Medisch Centrum pakt deze kerst fors uit. Het kerstdiner, dat het ziekenhuis jaarlijks organiseert voor mensen uit de regio, staat dit keer in het teken van het lustrumjaar. Het wordt daarom extra groot gevierd. Op 25 december staat de tafel gedekt voor 175 mensen die met de Kerst niet alleen willen dineren. Iedereen uit Amersfoort en omstreken is van harte welkom. Aanmelden kan tot 20 december.

Voor het vierde jaar op rij vindt op Eerste Kerstdag het Meander Kerstdiner plaats. Het horecateam van Meander Medisch Centrum en diverse vrijwilligers heten hun gasten vanaf 17:00 uur van harte welkom. Het diner start om 17:30 uur en eindigt om circa 20:30 uur. Vertier Entertainment uit Amersfoort zorgt voor muzikale omlijsting met de Winterfee harpiste. De avond staat in het teken van ontmoeten en verbinding.

Wie op 25 december wil dineren, kan zich aanmelden voor een volledig verzorgd viergangen menu. Voor deelname aan het kerstdiner wordt een bijdrage gevraagd van €15,- per persoon. Aanmelden, ook voor iemand anders, kan tot 20 december via [email protected]. Degenen die dit initiatief een warm hart toedragen, kunnen een donatie geven zodat een ander kosteloos kan deelnemen. Een bijdrage is welkom op rekeningnummer: NL35 RABO 0113 2882 47, Meander Medisch Centrum onder vermelding van Kerstdiner.

Het kerstdiner XL wordt dit jaar mede mogelijk gemaakt door de volgende bedrijven en organisaties: Van Gent, Walderveen, Smeding, De Groot, Van Essen, Van der Schoot, Gall & Gall, Sligro, King, Delphinium, Multicopy, Philips, Montessorischool De Kosmos en Vertier Entertainment.

Reacties