30ml opent vrijdag 13 december de deuren

Aan de Arnhemsestraat opent op vrijdag 13 december een nieuwe horecagelegenheid de deuren. 30ml Coffee & Food is een espressobar met een all day brunchmenu, zoetigheden en sapjes.

De vestiging in Amersfoort is de 9e vestiging van 30ml Coffee & Food. Eigenaren en oprichters Frans en Wendy Kooijman startten in Utrecht met een eerste vestiging en breidden met franchisenemers uit naar Rotterdam, Hoorn, Leiden en nu Amersfoort. René Eekhuis is de eigenaar van de vestiging van 30ml Amersfoort en kijkt uit naar de opening. “We bieden voor ieder wat wils. Wie zin heeft in een espresso, latte of aeropress is bij ons aan het juiste adres. Maar ook voor een vers sapje of thee kun je bij ons terecht.”

De koffiebonen worden in eigen beheer ingekocht en gebrand. Zo heb je de garantie van de hoogste kwaliteit bonen bij 30ml, maar ook thuis. Zowel voor filter als espresso zijn de bonen gemalen of ongemalen mee naar huis te nemen.Samen met zijn team biedt hij de hele dag door kwaliteitskoffie en een gerechten uit de keuken. Daarnaast zijn er ook plannen voor workshops. René: “We hebben nog een aparte ruimte die we kunnen gebruiken voor het geven van workshops. Bijvoorbeeld verschillende zetmethodes van filterkoffie of cupping.”

Wie zin heeft in een lekkere cappuccino met fijne latte art of een andere specialiteit, doet er goed aan binnenkort eens bij 30ml binnen te stappen. 30ml Amersfoort is gevestigd aan de Arnhemsestraat 2a en is dagelijks geopend van 9.00-18.00 uur en zondags van 11.00-17.00 uur.

Reacties