WSP regio Amersfoort zichtbaar in de regio

Foto: WSP regio Amersfoort

Het WerkgeversServicepunt regio Amersfoort (WSP) heeft een nieuwe website: www.wspregioamersfoort.nl. Deze is online gegaan tijdens de campagne ‘Werkgevers met een groot hart. WSP – Werkt voor iedereen’. Met deze campagne probeert het WSP meer bekendheid te krijgen en meer werkgevers te inspireren om bij het vinden van personeel ook te denken aan werkzoekenden met afstand tot de arbeidsmarkt.

Tegelijk met de lancering van de vernieuwde website, hangen in bushokjes en langs de wegen in de gehele arbeidsmarktregio Amersfoort posters. Het gaat om de plaatsen waar het WSP regio Amersfoort actief is: Amersfoort, Leusden, Nijkerk, Woudenberg, Baarn, Bunschoten en Soest.

Op deze poster vraagt het WSP werkgevers: wat kan het WSP voor je doen? Hiermee hoopt het WSP meer werkgevers te bereiken. Bijna 3800 werkgevers maken al gebruik van de ondersteuning van het WSP bij de werving en selectie van personeel.

Doelstelling van het WSP regio Amersfoort is om werkgevers te helpen bij het vinden van personeel. Tegelijkertijd wil het WSP werkzoekenden graag bemiddelen naar een passende baan. Belangrijk is dat werkgevers daarbij ook kansen geven aan mensen die zelfstandig moeilijker een nieuwe baan vinden.

Ambassadeurs

Zestien werkgevers die sociaal ondernemen en samenwerken met het WSP, zijn als ambassadeur aan de campagne verbonden. Samen organiseren zij met het WSP diverse activiteiten, zoals het organiseren van banenmarkten en netwerkbijeenkomsten. Daarnaast ontwikkelen zij samen diverse initiatieven om meer mensen te helpen weer werkfit te worden. Alle ambassadeurs en andere referenties delen hun ervaringen op onze vernieuwde website: www.wspregioamersfoort.nl/ervaringsverhalen

Meedoen

Ben je op zoek naar personeel en wil je ook gebruik maken van de ondersteuning van het WSP regio Amersfoort? Neem contact op via [email protected].

Meer informatie:

Wilt u meer informatie? Neem hiervoor contact op met: Jantine van den Burg – Buitenhuis Projectmedewerker communicatie WSP Amersfoort via telefoon 06 – 52 53 57 87 of mail naar [email protected]

 

Reacties

Cookieinstellingen