Beste sportfoto van het jaar tijdens Amersfoorts Sportgala

De winnende sportfoto van 2018 is gemaakt door Ria Rietveld tijdens kanopolowedstrijd van KV Keistad
Foto: Ria Rietveld

Kei In Sport, dé Amersfoortse sportkrant, organiseert dit jaar weer een wedstrijd sportfotografie. De winnaar wordt bekend gemaakt tijdens het Amersfoorts Sportgala in Theater Flint op maandag 25 november. Insturen van een sportfoto kan t/m zondag 10 november.

Voorwaarde is dat de foto gemaakt is in 2019 tijdens een sportwedstrijd of -evenement dat plaatsvond in de gemeente Amersfoort. Op maandag 18 november worden de drie genomineerden bekend gemaakt.

Tijdens het Amersfoorts Sportgala op maandagavond 25 november wordt de winnaar bekend gemaakt. De fotograaf die de beste sportfoto van het jaar heeft gemaakt ontvangt tijdens het gala een grote beker én een horloge beschikbaar gesteld door Jewels Forever. De nummer twee ontvangt een dinerbon voor twee personen van De Kabouterhut en de maker van derde foto wordt gehonoreerd met een sportmassage beschikbaar gesteld door KVO Fysiotherapie. De winnende foto wordt bovendien geplaatst op de cover van de decemberuitgave van Kei in Sport. Alle voorwaarden van de fotowedstrijd staan vermeld in het bericht op de Facebook-pagina van Kei In Sport.

Reacties