De Bergparty 2019 – Business, beleven en ontmoeten

Partners De Bergparty 2019
Foto: De Bergparty

Elkaar fysiek ontmoeten in deze digitale wereld is misschien wel de ‘nieuwe kunst’. Daarom brachten de initiatiefnemers achter De Bergparty Amersfoort dit jaar deze elementen samen op vrijdag 13 september.

De Bergparty is al jaren een begrip in Amersfoort. Tijdens dit exclusieve netwerkevent ontmoeten ondernemers en bestuurders uit de regio Amersfoort elkaar. Het jaarlijkse event wordt ook beschouwd als de opening van het nieuwe zakenseizoen voor de regio Amersfoort.

ICT Concept, Marxman Advocaten, Rabobank Amersfoort Eemland en Berghotel/Regardz Hospitality Group waren samen gastheer. De organisatie vierde dit jaar de 16e editie, waar er extra aandacht was voor het tegengaan van voedselverspilling en voor innovatie.

Een kleine 300 bezoekers konden kennismaken met het unieke ontwerp en hightech-kenmerken van de byAr fiets of zelf een rit maken op deze unieke fiets. In de multi zintuigelijke belevingscabine Sensiks van Philadelphia beleefden ze de wereld in 5D. Alle zintuigen worden in deze cabine bij de beleving betrokken. De cabine is ontwikkeld voor personen met een beperking die niet altijd ergens fysiek aanwezig kunnen zijn. Een voorbeeld werd aangehaald van iemand die dolgraag naar het strand wil, maar door de beperking dit helaas niet altijd lukt. In de belevingscabine kan de persoon het strand zien, de geur van de zee ruiken, de zon op zijn gezicht voelen en zelfs de wind om zich heen ervaren hun grenzen vergroten en wereld vergroten.

Tijdens het event konden ondernemers ook kennis opdoen over duurzame warmtevoorziening door biomassa en over de mogelijkheden van geothermie. Het bedrijf NoFoodWasted was aanwezig om bezoekers te tonen wat er mogelijk is om via een App voedselverspilling tegen te gaan.

Samen met de gasten, talrijke prominenten uit de regio en De Bergparty sponsorpartner AON en AVEX hief het organisatiecomité in het Berghotel in Amersfoort het glas op een succesvol zakenseizoen.

Reacties