Maak kennis met de golfsport tijdens de open dagen op The Links Valley

Foto: The Links Valley

Voor iedereen die kennis wil maken met de golfsport organiseert The Links Valley open dagen op hun baan in Ermelo.

De open dagen zijn op zondag 15 september en zondag 20 oktober. U ziet die dagen een deel van de golfbaan en de faciliteiten, zodat u een indruk krijgt van wat er op en rondom een golfcourse gebeurt.

Golfprofessionals

U maakt op die dag ook kennis met de golfprofessionals Bastiaan Haasnoot en Gert Jan Markus. Bastiaan geeft al sinds de start van The Links Valley in mei 2018 les aan onze leden en andere geïnteresseerden.
Gert Jan daarentegen is nieuw binnen het team. Gert Jan is als Puttenaar geen onbekende in de regio en heeft al 15 jaar ervaring als golfleraar. Hij begon op z’n 18e en werkte 8 jaar in Duitsland. Inmiddels is hij alweer 6 jaar in Nederland actief. Bastiaan en Gert Jan gaan samen de nieuwe golfschool The Links Valley Golf Academy neerzetten.

De open dagen zijn ook meteen een introductie van de nieuwe golfschool en zijn bedoeld voor mensen die The Links Valley nog nooit hebben gezien. U krijgt een deel van de reversible (omgekeerde) golfbaan te zien, de oefenlocatie met driving range en putting greens. Vanaf 10.00 uur bent u welkom in de brasserie The Valley en door de dag heen worden clinics gegeven van 1 uur. Hierbij passeren alle technieken de revue. Het maakt niet uit hoe laat je komt, het is echt proeven van de golfsport’’.

Toptracer

Daarnaast beschikt The Links Valley over Toptracer. Een analyse systeem waar er maar 4 van zijn in Nederland. Dit systeem houdt alles bij van wat je doet: afstanden, hoogtes, rol en afwijkingen van de bal. De Toptracer maakt een persoonlijke analyse en dat is interessant. Ook geeft het een competitiegevoel voor als je onderling wedstrijden tegen elkaar speelt. Bedrijven kunnen bijvoorbeeld een uurtje tegen elkaar spelen in de pauze van hun vergadering.

Met Toptracer kunt u zowel “spelletjes” spelen als serieus trainen. Oefenen op de driving range wordt een interactief spel maar u kunt ook wedstrijden spelen zoals de Longest drive en Hole-In-One challenges. Bovendien kunt u virtuele banen spelen als u geen tijd hebt om onze baan ‘in het echt; te lopen.

Golfschool

Als opvolging van de Open dagen vindt er maandelijks een introductiecursus plaats. Vijf lessen voor 50 euro, waarbij u in kleine groepjes van maximaal zes personen aan de slag gaat. Dit zijn in principe wekelijkse lessen op tijdstippen die de groep zelf kan vastleggen, erf flexibel dus. De golfprofessionals wisselen elkaar daarbij af. Zeker in het begin is het belangrijk om aandacht te kunnen geven, te begeleiden en vragen te beantwoorden. Deze cursus is (daarom) kleinschalig en interactief.
Voor wie een volgende stap wil zetten is er het GVB (Golfvaardigheidsbewijs) of wel de handicapcursus. Als je echt gaat beginnen met golfen is de eerste stap handicap 54 halen. In het lesprogramma is hiervoor een cursus van vijftien lessen voor 299 euro.

Golf netwerk

De Links Valley club telt inmiddels rond de 250 leden, waarvan 40 zakelijk. Golf heeft dan ook een netwerkfunctie. The Link Valley merkt dat de werknemers van de zakelijke leden die hier leren golfen ook gaan netwerken en relaties opbouwen met anderen. Er wordt meerdere keren per jaar een ronde golf gespeeld op diverse banen. Daarnaast organiseren ze 4 à 5 evenementen per jaar: meetings waarvoor interessante sprekers uitgenodigd worden. Zij spreken over de trends in het bedrijfsleven, nieuwe wendingen of informeren over wetgeving. Contacten die hier al lid zijn kunnen pitchen of een presentatie geven. Dit heeft een meerwaarde voor zowel de interne zakelijke contacten maar ook voor mensen die zij meenemen.

Kortom The Links Valley heeft diverse mogelijkheden voor zowel jong als oud. En ook als ondernemer bent u bij hier aan het juiste adres. Kom en ervaar het zelf tijdens de open dagen. “Zien is geloven, spelen is beleven”. Tot snel op The Links Valley.

Reacties

Cookieinstellingen