FavorFlav Food Top 100 komt er weer aan

Foto: FavorFlav

FavorFlav presenteert op maandag 18 november de jaarlijkse FavorFlav Food Top 100. De lijst der lijsten met de movers & shakers uit de wereld van eten en drinken.

Mensen die een bewezen bijdrage hebben geleverd als het gaat om het verrijken van de eetcultuur en -bewustzijn in Nederland. De lijst wordt bekend gemaakt tijdens het jaarlijkse FavorFlav Food Top 100 diner op 18 november 2019 in het bijzijn van alle Top 100 genomineerden bij BAUT in Amsterdam.

FavorFlav Food Top 100

FavorFlav Food Top 100 is een initiatief van het online foodmagazine FavorFlav. Het is de vierde keer dat de redactie van FavorFlav de veelbesproken hotlist met smaakmakers samenstelt.

Ieder jaar weer levert de FavorFlav Food Top 100 een likkebaardend lekkere lijst op met 100 genomineerden: een bonte mix van (sterren)chefs, drankimporteurs, foodproducenten, restaurateurs, startups, culinair journalisten, merkenbouwers en andere belangrijke spelers uit de culinaire scene. Met allen een bonkend hart voor het betere eten en drinken. 100 ‘hoeders van de goede smaak’, kortom.

Eerdere winnaars waren Jonnie & Thérèse Boer (2018), Joris Bijdendijk (2017) en de oprichters van de Foodhallen (2016).

Stemmen op je foodfavoriet

Voor de samenstelling van deze lijst, bezoekt de redactie het hele jaar stad en land en wordt er volop geproefd. Maar jouw stem telt ook! Heb je ook een favoriete foodie, of ben je er zelf een, die absoluut niet mag ontbreken op deze lijst van 2019? Dan ontvangen we je nominatie met korte motivatie graag! Dat kan per mail naar [email protected].

Reacties