Struinen in de Tuinen niet weg te denken uit de stad

Struinen in de Tuinen 2019 vond afgelopen zondagmiddag 7 juli plaats in maar liefst 114 tuinen door heel Amersfoort. Tuindeuren werden platgelopen bij buren en stadsgenoten om te genieten van het uitgebreide programma met muziek, theater, cabaret en andersoortige podiumkunsten.

Meer dan 700 Amersfoorters hielpen deze dag mee om het tuinenfestival tot een succes te maken: het zachte weer, de gastvrijheid van de tuineigenaren en het enthousiasme van de bezoekers zorgden voor een gezellige editie Struinen in de Tuinen 2019!

Alle tuineigenaren, artiesten, organisatie én bezoekers hebben samen een prachtige editie neergezet. In alle deelnemende tuinen hing een fijne sfeer en iedere betrokkene heeft het naar zijn of haar zin gehad. Dat was door heel Amersfoort te voelen.

“Ik vond het prachtig om te zien hoe men hun tuin omtoverde tot tijdelijke festivallocatie. De acts stonden te stralen en ik heb alleen maar blije gezichten gezien!” – Lars Slootweg, coördinator tijdens Struinen in de Tuinen.

Struinen in de Tuinen vond dit jaar in acht steden plaats. Ook in Breda, Harderwijk, Huissen, Maastricht, Rotterdam, Utrecht en Woerden is er volop gestruind. Struinen in de Tuinen is het zomerse zusje van Gluren bij de Buren, dat afgelopen februari plaatsvond.

Reacties