Veel belangstelling voor Hogekwartier tijdens Dag van de Bouw

Foto: Van Wijnen Midden

Op zaterdag 15 juni was het de Dag van de Bouw. Op deze dag stelden bouw- en infrabedrijven hun bouwplaatsen open voor het grote publiek.

Ook Van Wijnen stelde de bouwplaats van het project Hogekwartier aan de Operaweg in Amersfoort open en met succes. Maar liefst 255 belangstellenden kwamen een kijkje nemen en kregen onder begeleiding een rondleiding door het in aanbouw zijnde gebouw waar zowel huur-, koop- als zorgappartementen komen.

Meer over Amersfoort Vernieuwt Hogekwartier

De ontwikkeling van Hogekwartier is onderdeel van het plan ‘Amersfoort Vernieuwt’. Woningcorporatie de Alliantie gaat 40 woningen inzetten voor de verhuur. Verder zijn er 20 woningen verkocht aan een belegger voor verhuur in het midden segment en 40 woningen zijn verkocht aan particulieren. De overige 33 appartementen met gemeenschappelijke ruimten worden aangepaste zorgwoningen voor cliënten van Stichting Amerpoort.

Behalve deze 133 woningen die Van Wijnen realiseert, bestaat het Hogekwartier uit acht velden. Hier worden in totaal 400 huurwoningen (36% sociale huur) en 430 koopwoningen gebouwd. Daarnaast komt er ook 600m2 ruimte beschikbaar voor ondernemers. Meer informatie hierover is te vinden op: www.vanwijnen.nl/projecten/stadsvernieuwing-in-amersfoort/

Reacties

Cookieinstellingen