‘Energie-kijken’ in de wijken op zaterdag 22 juni

Foto: Gemeente Amersfoort

Wil jij ook beginnen met energie besparen in je eigen huis, maar weet je niet hoe? Ga dan op zaterdag 22 juni ‘energie-kijken’ in de wijken. Op deze dag kun je de kunst afkijken bij diverse bewoners die al enige energiemaatregelen genomen hebben en je natuurlijk laten inspireren! Zij zijn al begonnen. En jij?

Klimaattour

Gemeente Amersfoort heeft ambities voor een CO2 neutrale stad en dat kan de gemeente natuurlijk niet zonder haar inwoners. Zaterdag 22 juni kun je meedoen aan de ‘Klimaattour’. Diverse bewoners hebben al ruim ervaring met energiemaatregelen. Zij stellen hun huis open en bieden jou de mogelijkheid om de kunst af te kijken. Een soort ‘energie- gluren’ bij de buren dus… Zij zijn al begonnen, jij ook?

Kijk op de interactieve kaart welke locaties meedoen, wat je er kunt zien/ horen en hoe laat je welkom bent. Op iedere locatie vertelt de bewoner zijn verhaal of is er iemand aanwezig die je vanuit hun ervaring meer kan vertellen. Hieronder kun je meer lezen over de locaties die je kunt bezoeken.

Bron: gemeente Amersfoort

Reacties