Quino Damen Bloembinders winnaar ‘Beste Startup’ van de Bloemist van het Jaar verkiezing 2019

Foto:

Quino Damen Bloembinders aan de Utrechtseweg in Amersfoort is gisteravond verkozen tot ‘Beste Startup’ van de Bloemist van het Jaar 2019 verkiezing.

De vakjury was unaniem van oordeel dat zij voor Lauritz Prins en zijn team door ondernemerschap, visie en doorzettingsvermogen grote kansen zien voor de toekomst.
“Wij willen die ondernemer, waarvan wij denken dat dat een ondernemer is, die net dat extra duwtje verdient om verder te komen, deze bijzondere prijs geven. Deze prijs is nog nooit eerder toegekend.”

Het juryrapport luidt als volgt: “Deze ondernemer is sinds kort eigenaar van deze beroemd en beruchte bloemenwinkel. Een gepassioneerde ondernemer, met een mooie samenwerking met zijn team, stevige ambitie en een goed ondernemersplan; allemaal ingrediënten om te komen tot een prachtig bedrijf. De bloemenpresentatie is geweldig. De jury heeft een groot respect hoe deze jonge ondernemer zijn bedrijf ontwikkeld en met welke omstandigheden hij hierin heeft afgerekend. Niet in het minst met de onmisbare steun van zijn vriendin en team van medewerkers. Om die reden geeft de jury aan dit bedrijf een eervolle vermelding, omdat er door ondernemerschap, visie en doorzettingsvermogen grote kansen zijn voor de toekomst.”

Op basis van consumentenstemmen, een mysteryshopperbeoorderling en aangeleverd ondernemersplan, plaatste Quino Damen Bloembinders zich eerder dit jaar samen met 9 andere toonaangevende bloemisten van Nederland voor de finaleronde. Hierin werden zij door de vakjury bezocht en beoordeeld als Beste Startup.

De verkiezing ‘Bloemist van het jaar’ vindt tweejaarlijks plaats en is een initiatief van bloemistenbrancheorganisatie VBW (Vereniging Bloemist Winkeliers), producent van steekschuim en bloemenvoeding Smithers-Oasis en bloemistenvakblad De Pook.

Het team van Quino Damen Bloembinders is ontzettend trots en vereerd met deze fantastische prijs.

Reacties