Oproep: Dromen, durven, doen 

De redactie van KeiGoed Amersfoort
Foto: KeiGoed Amersfoort

Ben jij een jonge initiatiefnemer of ben jij een sociale onderneming gestart? De redactie van KeiGoed Amersfoort is op zoek naar jonge initiatiefnemers die een passie of droom hebben voor Amersfoort. 

Het doel van KeiGoed Amersfoort is om Amersfoort met elkaar te verbinden door verhalen te vertellen van mensen die dromen, maar het ook durven te doen. Met deze oproep wil de redactie mensen stimuleren hun verhaal met elkaar te delen. Soms hebben mensen een opmerkelijk verhaal, wat net het zetje kan zijn voor anderen om hun droom voor Amersfoort waar te maken.

Wie is KeiGoed Amersfoort?

Amersfoort is een pop-up redactie, bestaande uit zes jonge studenten Journalistiek. Zij zijn er voor Amersfoort en willen de komende weken belichten wat er in Amersfoort speelt. Zij willen zich richten op jonge initiatiefnemers en sociale ondernemingen die hun droom achterna zijn gegaan, en daardoor iets voor Amersfoort hebben kunnen betekenen. Zij zijn elke dinsdag te vinden in Amersfoort, in het op het Eemplein. 

Oproep

Herken je jezelf hierin? Doe jij iets voor je stad of heb je een opmerkelijk verhaal? Dan zijn zij erg benieuwd naar wat jij te zeggen hebt. Of ken jij iemand die zij echt moeten spreken of hen verder kan helpen? Neem dan gerust contact met op. 
U kunt de redactie van KeiGoed Amersfoort bereiken in het KAdECafé, waar zij elke dinsdag in ieder geval van 10.00 uur tot 11.00 uur aanwezig zijn, of via de mail ([email protected]com). Verder zijn zij ook op Instagram te vinden. De artikelen worden gepubliceerd op hun website

Reacties