Burgemeester bezoekt 60-jarig bruidspaar Van Beek-Robbertsen

Foto: Amersfoort.nieuws.nl

Op donderdag 23 mei 2019 zijn de heer en mevrouw Van Beek-Robbertsen 60 jaar getrouwd. Burgemeester Lucas Bolsius bracht het bruidspaar op die dag een felicitatiebezoek.

Het bruidspaar ontmoette elkaar voor het eerst op Koninginnedag 1954 bij de oude koekfabriek van Zomeren. Hier kwam destijds de jeugdclub van de PvdA samen (De AJC). Zij waren nog jong, zestien en zeventien jaar oud en beiden geboren en getogen in Amersfoort. In 1959 zijn ze in het huwelijksbootje gestapt.

De heer Van Beek was aannemer en heeft geholpen bij de bouw van onder andere scholen, de Zaanse Schans, Dierentuin Amersfoort en de Varkensmarkt. Zijn vrouw zorgde voor hun kinderen en het huishouden en daarnaast kocht ze huizen die de heer Van Beek in zijn vrije tijd opknapte en geschikt maakte voor kamerverhuur.

Het echtpaar heeft twee kinderen, vier kleinkinderen en vijf achterkleinkinderen. Vroeger gingen zij graag op vakantie, zowel met de caravan als het vliegtuig.

Nu bridgen ze graag bij bridgekring 84 en bezoeken regelmatig voorstellingen in Flint.

Ze zijn beiden nog erg vitaal en zijn erg blij dat ze nog steeds zelfstandig wonen zonder hulp. De heer Van Beek rijdt nog altijd motor en mevrouw Van Beek-Robbertsen wandelt grote afstanden met haar hond en past regelmatig op de achterkleinkinderen.

Het diamanten jubileum wordt gevierd met de hele familie, vrienden en buren.

Reacties