Klaverblad Hooglandse Dorpsloop

Hooglandse Dorpsloop
Hooglandse Dorpsloop
Foto: Av Altis

Woensdagavond 15 mei vindt de 35e Klaverblad Hooglandse Dorpsloop plaats. Ook deze editie bevat scholierenkampioenschappen voor basisscholen in en nabij Hoogland, een jeugdloop en een prestatieloop in combinatie met een 10 km wedstrijd.

Het parcours is voor alle afstanden gecertificeerd. De afstanden kloppen dus precies! De Hooglandse Dorpsloop is daardoor voor iedereen die het leuk vindt het lopen een heel geschikte laagdrempelig loopevenement.

Verschillende afstanden

De Hooglandse scholieren en de overige jeugd lopen een ronde van 1.129 meter. Deelnemers aan de prestatieloop lopen naar keuze een aantal ronden van 2.000 meter. De wedstrijd gaat over 5 ronden. De finish is op de Kerklaan. De start bij de kruising van de Zevenhuizerstraat met de Kerklaan.

Testloop voor Altis-leden

Leden van Altis kunnen gratis deelnemen aan de prestatieloop door via de website in te schrijven voor de Altis testloop. Aan de hand van de gelopen afstand en tijd kun je samen met je trainer jouw niveau voor trainingen bepalen zodat die bij je passen.

Inschrijven

Inschrijven kan op de website www.hooglandsedorpsloop.nl

Na-inschrijving ter plaatse is mogelijk vanaf 18:30 uur en voor zover er nog startnummers beschikbaar zijn. Voorinschrijving via de website kan tot uiterlijk 14 mei

Reacties

Cookieinstellingen