Kringloopwinkel Emmaus zoekt nieuwe locatie

Foto:

Op 1 Juni a.s verlaat Kringloopwinkel Emmaus Amersfoort de Havenweg. Op deze datum verloopt namelijk het huurcontract.

Kringloopwinkel Emmaus is al enige tijd op zoek naar een andere locatie maar voor een idieëel kringloopbedrijf, dat liever haar geld schenkt aan een goed doel in plaats van een hoge huur te betalen, is het aanbod erg beperkt. Toch behoudt de organisatie goede hoop dat iemand hen kan helpen bij het vinden van een geschikte locatie.

Tot 15 mei kunt u nog bij Emmaus terecht om de spullen die niet opgeslagen kunnen met hoge kortingen te kopen, dan gaan ze even op vakantie en hopen u daarna weer snel te kunnen verwelkomen op een nieuwe locatie. De winkel op de Hendrik van Viandenstraat blijft gewoon open. Hier kunt u ook kleine goederen afgeven. Momenteel is het niet mogelijk om tweedehandsgoederen op te laten halen.

Gouden tip

Heeft u de gouden tip voor een nieuwe plek? De vakantie wordt met liefde onderbroken! Maar waar is de organisatie naar op zoek?

Al jaren willen we een woon/werk gemeenschap opzetten. Een droom die nog niet is uitgekomen, maar misschien is de tijd daar nu wel voor gekomen. Een leuk oud gebouw binnen één van de wijken van Amersfoort lijkt ons ook geweldig. Het liefst met een leuk pleintje ervoor waar we u een lekker kopje koffie kunnen aanbieden.”

Kortom Kringloopwinkel Emmaus verdwijnt niet uit Amersfoort , maar uw hulp is wel gewenst om na de vakantie weer fris te kunnen starten.

Reacties