Recreatief Poker Toernooi in Amersfoort

Foto: Pokeren.nl

Op dinsdag 23 april kun je bij Bowlingcentrum De Korf in Amersfoort aan de Pokeren.nl Poker Series meedoen. Het toernooi begint om 19:30 en zal tot ongeveer 00:00 duren. Het gaat om een recreatief toernooi waarbij niet om geld wordt gespeeld. Iedereen van 16 jaar of ouder kan zich via de website van Pokeren.nl inschrijven.

De Poker Series is opgericht voor recreatieve spelers die gewoon lekker willen pokeren. Vanwege de huidige wetgeving mag er niet om geld worden gespeeld. De Poker Series is een landelijke toernooiserie die jaarlijks wordt afgesloten met een grote finale en ranking finale. Het seizoen is begin februari 2019 van start gegaan en er worden het hele jaar door toernooien gehouden waarbij spelers zich voor beide finales kunnen plaatsen. In totaal staan er zo’n 70 toernooien op het programma.

De toernooien van de Poker Series duren ongeveer 5 uurtjes. Het toernooi in Amersfoort van dinsdag 23 april wordt gehouden in de grote zaal van Bowlingcentrum de Korf. De Poker Series was hier vorige seizoenen ook al te gast en er deden altijd meer dan 100 personen mee. Vorig jaar organiseerden we hier onze speciale KWF voorronde, waarbij alle opbrengsten naar het KWF Kankerfonds werden overgemaakt. In totaal werd meer dan €5.000,- opgehaald en deden er meer dan 130 personen mee.

Deelnemers kunnen zich voor €12,95 inschrijven via de toernooipagina op de website. Op deze pagina kun je ook meer informatie vinden over de structuur. Er wordt tijdens ieder toernooi van Pokeren.nl gebruik gemaakt van vaste delers. De Poker Series zijn ideaal voor spelers die normaal gesproken thuis met familie of vrienden spelen. Zie het als de perfecte volgende stap in je poker carrière.

Via de Evenementenpagina op Facebook kun je vast aangeven of je interesse hebt om te komen spelen. Inschrijven doe je via de toernooipagina op Pokeren.nl.

Reacties