Bulbby lanceert Koningsdag Amersfoort 2019 collectie

Aan het einde van deze maand is het alweer Koningsdag. Om dit feest niet onopgemerkt voorbij te laten gaan, lanceert Bulbby een unieke Koningsdag Amersfoort 2019 collectie.

De koning en koningin komen dit jaar naar de prachtige Keistad Amersfoort om de verjaardag van onze koning te vieren. Omdat Bulbby gevestigd is in Amersfoort, willen zij daar extra aandacht aan besteden. Daarom heeft Bulbby een speciale Koningsdag Amersfoort 2019 collectie aan haar webshop toegevoegd. Alle oranje Koningsdagartikelen uit deze collectie kunnen zelf ontworpen worden.

Speciaal Koningsdag Amersfoort logo

Het speciaal door de gemeente Amersfoort ontworpen logo is te bestellen op diverse oranje shirts, sweaters, bidons, caps, oranje kookschorten en andere leuke items. Naast het Koningsdaglogo kunnen de inwoners deze items zelf verder ontwerpen en voorzien van eigen naam, initialen of een leuke tekst.

Er zijn al diverse aanvragen vanuit de horeca gelegenheden in Amersfoort gekomen voor het oranje Koningsdag Amersfoort kookschort. Ook is er voor de basisscholen een speciale oranje sportbidon ontworpen. Al deze items zorgen voor een leuke blijvende herinnering aan Koningsdag Amersfoort 2019!

Over Bulbby

Bulbby is een webshop, gestart in 2004, waar een breed assortiment aan producten gepersonaliseerd kan worden. Dit houdt in dat er een eigen naam of tekst een product bedrukt kan worden om het product uniek en passend bij jouw stijl te maken. Bulbby bedrukt allerlei producten met door de klant gepersonaliseerde logo’s. De laatste jaren is Bulbby enorm gegroeid en heeft het naast een grote collectie voor baby’s en kinderen nu ook een volwassenen en lifestyle collectie.

Reacties